ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Παραμένει στο προσκήνιο ο Σεμέδο

Παραμένει στο προσκήνιο ο Σεμέδο
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 10:59

Το… χέρι του στη φωτιά βάζει για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα και την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Αν και χθες δημοσιεύματα στην Πορτογαλία υποστήριζαν ότι ο 25χρονος στόπερ επιθυμεί να παραμείνει στην πατρίδα του, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν κλείσουν τον παίκτη.

Ένα από τα θετικά της υπόθεσης είναι πως ο Πορτογάλος άσος επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ρήτρα που είχε υπογράψει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Βιγιαρεάλ, όταν παραχώρησε τον Σεμέδο στην ισπανική ομάδα και αν πάει σε μία από τις Πόρτο ή Μπενφίκα, τότε θα πρέπει να δώσει 20 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια»!

Κάτι ανάλογο με εκείνο που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, όταν τον είχε δώσει στην Ιντερνασιονάλ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης