Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή»

«Το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή»
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 16:26

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κώστα Φορτούνη προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Θρύλος θέλει να παραμείνει ο αρχηγός του και θα κάνει ότι μπορεί για το συγκεκριμένο γεγονός. Μάλιστα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσα από ποστάρισμά του στα social media έκανε την αποκάλυψη, ότι οι πλευρά των «ερυθρόλευκων» έχει έτοιμο το συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη, το οποίο μάλιστα είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

«Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν εύκολα και γρήγορα και ξαναλέω: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!», γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστάρισμά του:

Διαβάστε επίσης

Η ειδική προπόνηση του Φορτούνη...

Η ειδική προπόνηση του Φορτούνη...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφερε στην Ελλάδα τον γυμναστή Γιανίκ Ομπενάουερ προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμος για την φετινή σεζόν.

Δεν σταματά η δουλειά στο Ρέντη

Δεν σταματά η δουλειά στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται καθημερινά στο Ρέντη και συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά περιμένοντας παράλληλα και την αναχώρηση για την Πολωνία.