Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία Ολυμπιακάρα στα ραντάρ όλης της Ευρώπης!

Μία Ολυμπιακάρα στα ραντάρ όλης της Ευρώπης!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 19:44

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής (14/06) βρέθηκε στο γάμο γνωστού επιχειρηματία, τον οποίο πάντρεψε ο πρώην συμπαίκτης του, Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Μανωλάς ανάρτησε μάλιστα ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων μαζί με τους Κώστα Καραπαπά, Γιάννη Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χρήστο Θέο και στο οποίο φωνάζει: «Ολυμπιακάρα ρε!».

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έδειξε με αυτό τον τρόπο για ακόμη μία φορά ότι δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό, την αγαπημένη του ομάδα, μέσα από την οποία κατάφερε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Μανωλάς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο βρίσκεται στα ραντάρ των περισσότερων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως οι Γιουβέντους, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι, με την τελευταία μάλιστα να τονίζουν οι Ιταλοί ότι έχει έρθει σε συμφωνία.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, όπως γίνεται αντιληπτό, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, όντας ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία αμυντικούς που υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ενώ και ο Μανωλάς δείχνει σε κάθε ευκαιρία την ευγνωμοσύνη του στον Ολυμπιακό, τη μεγάλη του αγάπη, για τα όσα πολύ σημαντικά του έχει προσφέρει.

Και ο Μανωλάς δεν είναι η μόνη περίπτωση ποδοσφαιριστή που κατάφερε μέσω του Θρύλου να απογειώσει την καριέρα του, χρωστώντας πάρα πολλά στους «ερυθρόλευκους». Οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Κώστας Μήτρογλου, Ανδρέας Σάμαρης είναι μερικές τέτοιες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι για Μαρτίνς!

Ύμνοι για Μαρτίνς!

Τρίτος καλύτερος Πορτογάλος προπονητής για την περυσινή σεζόν ο κόουτς του Ολυμπιακού.