Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για Μαρτίνς στο συμπόσιο προπονητών…

Αποθέωση για Μαρτίνς στο συμπόσιο προπονητών…
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 23:00
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Βασικός ομιλητής στο “GlobalFootballSymposium” που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ανέλυσε τον τρόπο δουλειάς του στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και το πως έκανε την περσινή προετοιμασία.

200 προπονητές από όλη την Ελλάδα, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τον προπονητή του Ολυμπιακού που έκλεψε την παράσταση.

«Είμαι ευχαριστημένος για την πρόσκληση που βρέθηκα σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο και σε ένα τόσο σημαντικό συμπόσιο που είχε αρκετό κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία που μίλησα για το ποδόσφαιρο σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και εκτός της χώρας μου», τόνισε αρχικά για να προσθέσει: «Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του κόσμου και την εμπειρία που είχε, αλλά κυρίως από τον χώρο που διεξήχθη το συμπόσιο και έχω μόνο θετικά σχόλια να πω. Φυσικά στο ποδόσφαιρο είναι που νιώθω πιο άνετα και όχι ως ομιλητής».

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για την ως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και τα προκριματικά που περιμένουν την ομάδα: «Λείπουν πολλά παιδιά από την προπόνηση τώρα. Κυρίως δουλεύουμε με τους νέους και αυτό είναι κάτι που το ξέραμε, ότι θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν. Είχαμε λοιπόν αποφασίσει αυτή η εβδομάδα να είναι κυρίως γνωριμίας με παίκτες οι οποίοι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν τους ήξερα τόσο καλά, όπως και τους νεαρούς. Και είναι μία ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί τους. Περιμένουμε όμως και τους υπόλοιπους γιατί έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

«Όνειρο μου να αγωνιστώ στην Premier League»

«Όνειρο μου να αγωνιστώ στην Premier League»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το Κόπα Άφρικα, στο οποίο θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, καθώς και για το όνειρό του να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Οι καλύτεροι του κόσμου!

Οι καλύτεροι του κόσμου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν από πολύ νωρίς ότι θα αποτελέσουν και τη νέα σεζόν τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον στην επιστροφή του στην κορυφή και στους τίτλους...