Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι καλύτεροι του κόσμου!

Οι καλύτεροι του κόσμου!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 22:18

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει και τη φετινή σεζόν με τα διαρκείας του Ολυμπιακού! Περισσότεροι από 15.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει ήδη θέση στο Ναό, δείχνοντας την τεράστια στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα. Και ακόμη βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου.

Ο κόσμος του Θρύλου είναι αποφασισμένος τη νέα σεζόν να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, προκειμένου να την οδηγήσει στην επιστροφή της στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί όπου δηλαδή αξίζει να βρίσκεται.

Δύο χρόνια είναι πολλά για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, η οποία είναι συνυφασμένη με τις επιτυχίες και τους τίτλους, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να γνωρίζουν ότι πρέπει να δείξουν ακόμη περισσότερο την τεράστια αγάπη τους για τον Θρύλο. Κάτι το οποίο κάνουν πράξη και με το παραπάνω.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σπάει από πολύ νωρίς όλα τα κοντέρ και είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του Ιουνίου να εξαντληθούν τα διαρκείας, αν συνεχιστεί η διάθεση τους με αυτούς τους ρυθμούς.

Η διάθεση των διαρκείας είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι το οποίο τα λέει όλα… Όπως άλλωστε και ο αριθμός των 15.000 διαρκείας που έχουν ήδη «φύγει».

Ένας αριθμός που ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτάσει στα μέσα του Ιουνίου και τον οποίοι οι... απέναντι δεν μπορούν να δουν ούτε καν στα όνειρά τους.

Αλλά, αυτό είναι και φυσιολογικό. Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι οι καλύτεροι του κόσμου και το αποδεικνύουν και στην πράξη, παίρνοντας από νωρίς θέση στην κερκίδα. Και έπεται και συνέχεια!

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι για Μαρτίνς!

Ύμνοι για Μαρτίνς!

Τρίτος καλύτερος Πορτογάλος προπονητής για την περυσινή σεζόν ο κόουτς του Ολυμπιακού.