ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Σιδερένιος και γρήγορα κοντά αρχηγέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όνειρο μου να αγωνιστώ στην Premier League»

«Όνειρο μου να αγωνιστώ στην Premier League»
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 23:45

Αντίστροφα για την έναρξη του Κόπα Άφρικα μετράει ο Αχμέντ Χασάν, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να συμμετέχει σε αυτό με τη διοργανώτρια εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Ο Χασάν μίλησε στην «The Guardian» για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς και για το όνειρό του να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όπως χαρακτήρισε αυτό της Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν τον κάλεσε στην εθνική:

«Ένιωσα αδικία γιατί ήμουν με τους παίκτες και τον προπονητή από την πρώτη στιγμή και πάντα μάχομαι για την χώρα μου. Πάντα όταν αγωνίζομαι κάνει το καλύτερο που μπορώ. Δεν το περίμενα, αλλά στο τέλος είναι απόφαση του προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό».

Για το Κόπα Άφρικα:

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση, τόσο για την Αίγυπτο, όσο και για κάθε ομάδα της Αφρικής. Για εμάς είναι ιδιαίτερα γιατί παίζουμε εντός έδρας μπροστά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε κάτι καλό για εμάς και τον κόσμο».

Για το πως βιώνουν το ποδόσφαιρο στην χώρα του:

«Στην Αίγυπτο, παίρνουμε πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε πολλούς πλούσιους. Είμαστε απλοί άνθρωποι. Ζούμε για το ποδόσφαιρο με έναν τρελό τρόπο. Νομίζω το αγαπάμε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα. Ήμουν στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά και ξέρει ότι και εκεί ο κόσμος είναι «τρελός». Αλλά στην Αίγυπτο το παίρνουν πολύ σοβαρά. Περιμένουν για οποιαδήποτε νίκη, ώστε να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν».

Για το πως χάλασε η μεταγραφή του στην Μπενφίκα:

«Διαγνώστηκα με πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο είχα από όταν γεννήθηκα και έπρεπε να κάνω επέμβαση. Πιο παλιά ένας παίκτης της Μπενφίκα είχε πεθάνει στο γήπεδο και για αυτό ανησυχούσαν πολύ για μένα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό όμως. Έκανα την επέμβαση και μετά όλα ήταν φυσιολογικά. Έπειτα από αυτό υπέγραψα στην Μπράγκα και τα πάντα ήταν εντάξει στην ζωή μου».

Για τον Μοχάμεντ Σαλάχ:

«Ο Σαλάχ είναι αδερφός μου. Τον ξέρω από τότε που ήμασταν παιδιά και τα πάντα παίζαμε μαζί στις μικρές εθνικές ομάδες, μέχρι να φτάσουμε στην πρώτη. Οπότε τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος, ένα πρότυπο για όλους τους Αιγύπτιους. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις με έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Για το γεγονός ότι οι περισσότεροι στην Αίγυπτο υποστηρίζουν την Λίβερπουλ:

«Όλη η Αίγυπτος υποστηρίζει την Λίβερπουλ. Όλος ο κόσμος είναι μαζί της επειδή παίζει ο Σαλάχ εκεί. Είναι ένας από εμάς».

Για την Premier League:

«Πάντα ήταν όνειρο μου να παίξω σε υψηλό επίπεδο, σε πρωταθλήματα όπως της Premier League. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο για μένα, όπως και το ισπανικό. Ανέκαθεν ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε ένα από τα δύο. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ίσως ζήσω κάποια στιγμή αυτό το όνειρο».

Διαβάστε επίσης