Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 22:12

Ο Ολυμπιακός την περυσινή σεζόν μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ωστόσο, όλοι σχεδόν παραδέχτηκαν, ακόμη και οι αντίπαλοί του, ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Κάτι το οποίο οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε μόλις σε ένα χρόνο, να δημιουργήσει σχεδόν από το μηδέν μία νέα ομάδα, η οποία απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο 49χρονος τεχνικός του Θρύλου κέρδισε την καθολική αναγνώριση απ’ όλους για το θέαμα που πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι» την περυσινή σεζόν. Κάτι το οποίο συνεχίζεται και έγινε φανερό και στο συμπόσιο προπονητών που διεξήχθη στο Μουσείο της Ακρόπολης το απόγευμα του Σαββάτου (15/06).

Εκεί, ο Πορτογάλος τεχνικός γνώρισε την αποθέωση από περίπου 200 προπονητές, οι οποίοι αναγνώρισαν έτσι τη δουλειά του.

Μάλιστα, τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς αναγνώρισαν επίσης και οι συμπατριώτες του. Τοποθετώντας τον στους κορυφαίους 3 Πορτογάλους προπονητές για την περυσινή σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει την αναγνώριση απ’ όλους και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, έχοντας πλέον την απαιτούμενη χημεία στο ρόστερ του, ώστε να οδηγήσει τον Θρύλο στην επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους, συνεχίζοντας να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Σκληρή δουλειά και στην άδειά τους…

Σκληρή δουλειά και στην άδειά τους…

Φορτούνης και Βαλμπουενά είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Θρύλου.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ο Ολυμπιακός 9η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη με τα περισσότερα τρόπαια, με όλους τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους να μην μπορούν να δουν τον Θρύλο ούτε με κιάλια…

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!

Ο Μπρούνο ή Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα έρχεται στον Ολυμπιακό με 142 επαγγελματικές εμφανίσεις και συμμετοχή σε 48 γκολ! Ο δυναμισμός και η πειθαρχία του δύο από τα βασικά του χαρακτηριστικά...