Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρή δουλειά και στην άδειά τους…

Σκληρή δουλειά και στην άδειά τους…
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 00:59

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας.

Παρόλο αυτά, πολλοί από αυτούς πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Πιο συγκεκριμένα, οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκονται στην Μύκονο και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και στην άδεια, κάτι το οποίο φανερώνει και το πόσο πολύ θέλουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μπορέσουν να βοηθήσουν στην έναρξη της νέας σεζόν τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές που ακολουθούν ατομικά προγράμματα, ώστε να είναι πανέτοιμοι, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα έχει σε αρκετά καλή κατάσταση όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση τόσο στο συμπόσιο προπονητών που διεξήχθη στην Ακρόπολη, όσο και από τους συμπατριώτες του, αναγνωρίζοντας το θέαμα που πρόσφερε με τους «ερυθρόλευκους» την περυσινή σεζόν.