Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απασφάλισε ΒΟΜΒΑ ΣΟΥΝΤΑΝΙ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απασφάλισε ΒΟΜΒΑ ΣΟΥΝΤΑΝΙ…
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 09:52

Δεν θα έχουν τέλος οι εκπλήξεις για τον Ολυμπιακό! Χθες αργά το βράδυ ήρθε ο Μπρούνο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τώρα, απασφαλίζει την ΒΟΜΒΑ Σουντανί!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gavros.gr ο Αλγερινός άσος μάλιστα, αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Σουντανί, αγωνίζεται στα άκρα, κυρίως δεξιά, αλλά και στην επίθεση. Η περίπτωσή του τέθηκε στα υπόψη του Πέδρο Μαρτίνς και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν στο ρόστερ τους μια ακόμη λύση για τη θέση των εξτρέμ.

Ο Χιλάλ Σουντανί, γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1987 και ο Μαρτίνς τον είχε δει και ως αντίπαλο από το 2011 ως το 2013, όταν ο Αλγερινός άσος φορούσε τη φανέλα της Γκιμαράες. Το 2013 μετακόμισε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία έμεινε ως το καλοκαίρι του 2018. Με φοβερές μάλιστα επιδόσεις στην Κροατία, όπου σε 132 συμμετοχές είχε 97 γκολ!

Ο διεθνής με την Αλγερία μεσοεπιθετικός, το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πριν από λίγες ημέρες, οι Άγγλοι στάθηκαν στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γι’ αυτόν, αλλά και τον Καρβάλιο.

Ο Ολυμπιακός έτσι, προσθέτει μια ακόμη εξαιρετική επιλογή στο ρόστερ του, έναν παίκτη με εμπειρία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και που δεδομένα αναμένεται να δώσει πολλά στη φετινή σεζόν.

Ο Σουντανί αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό…

Μείνετε συντονισμένοι στο gavros.gr για τις νεότερες εξελίξεις και αφιερώματα για τον νέο άσο του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης