Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται αποχωρήσεις στην Αϊντχόφεν

Έρχονται αποχωρήσεις στην Αϊντχόφεν
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 16:58

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Champions League θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Βικτόρια Πλζεν και Αϊντχόφεν.

Οι Τσέχοι έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όχι όμως και οι Ολλανδοί. Αυτοί ξεκινούν την Τρίτη (18/7).

Ο Μαρκ Βαν Μπόμελ θα έχει τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του στην πρώτη προπόνηση ωστόσο σύμφωνα με τα Ολλανδικά Μέσα παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τα δύο αστέρια της ομάδας.

Ο λόγος για τους Ίρβινγκ Λοζάνο και Λουκ Ντε Γιονγκ. Όσον αφορά τον πρώτο, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι.

Όσον αφορά τώρα τον Ολλανδό επιθετικό, αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο ποιες είναι αυτές.

Διαβάστε επίσης

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές των Σουντανί και Μπρούνο ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τους δύο παίκτες να έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, με τον ερχομό των Σουντανί και Μπρούνο, έξι πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα δώσουν άλλον… αέρα στα «φτερά» της επίθεσης του Θρύλου.