Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Σουντανί είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό! (vid)

Όταν ο Σουντανί είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό! (vid)
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 20:08

Ο Χιλάλ Σουντανί θα αποτελέσει ένα από τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, με τον Αλγερινό άσο να γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται.

Ο 31χρονος άσος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους», αγωνιζόμενος τότε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς όπου ο Θρύλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 για τους ομίλους του Champions League χάρη σε εξαιρετικό τέρμα του Ιντέγε.

Ο Σουντανί σε εκείνο το ματς είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να τον είχαν βάλει από τότε… στο μάτι, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ταλέντο και την ποιότητά του.

Πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Θρύλου και θα έχει την ευκαιρία να μάθει ακόμη περισσότερα για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, αλλά και τον κόσμο της, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του.

Θυμηθείτε τον αγώνα, στον οποίο είχε αντιμετωπίσει ο Σουντανί τον Ολυμπιακό:

Διαβάστε επίσης

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Χιλάλ Σουντανί, έναν ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει 157 γκολ στην καριέρα του, μετρώντας επίσης 59 ασίστ!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, με τον ερχομό των Σουντανί και Μπρούνο, έξι πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα δώσουν άλλον… αέρα στα «φτερά» της επίθεσης του Θρύλου.