Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 01:55

18 Ιουνίου του 2010. Μία ημερομηνία που σημαίνει πολλά για κάθε Ολυμπιακό. Μία ημερομηνία που άλλαξε η πορεία των «ερυθρόλευκων», αλλά και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σαν σήμερα 9 χρόνια πριν ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατάφερε να την εκτοξεύσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, πανηγυρίζοντας αμέτρητους τίτλους και σημειώνοντας σπουδαίες επιτυχίες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Ο ηγέτης του Θρύλου μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια κατάφερε επίσης να γιγαντώσει και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, μετατρέποντας τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη, με τις επιτυχίες και τα τρόπαια να μην έχουν τέλος μέχρι και σήμερα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδειξε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας την τεράστια αγάπη που έχει για τον Ολυμπιακό. Την οποία βέβαια είχε φανερώσει και στο παρελθόν, μεγαλωμένος στο «Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, ωστόσο, έβαλε πάνω από όλα τον Ολυμπιακό και δαπανώντας διαρκώς και ολοένα και περισσότερα χρήματα, κατάφερε να τον διατηρήσει στην κορυφή, σημειώνοντας μάλιστα ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός στα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη κατάφερε να φτάσει στην υψηλότερη βαθμολογικά θέση στην UEFA, κάτι το οποίο οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες του ηγέτη του Θρύλου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά για το καλό του Θρύλου, όντας αποφασισμένος να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή, εκεί όπου δηλαδή αξίζει να βρίσκεται.

Άλλωστε, στα 9 χρόνια που βρίσκεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει 7 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους για την τεράστια προσφορά στους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν σταματάει μόνο εκεί. Ο Θρύλος έχει οδηγηθεί με την τεράστια στήριξή του ηγέτη του Θρύλου στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα και του Ερασιτέχνη. Μετρώντας αμέτρητους τίτλους, καταφέρνοντας να κατακτήσει και 5 φορές την κορυφή της Ευρώπης, με τη γυναικεία (LEN Euroleague, LEN Trophy και LEN Super Cup) και την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού (LEN Champions League), αλλά και με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών (CEV Challenge Cup).

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει αμέτρητους τίτλους και στα λεγόμενα «μικρά» τμήματα, όπως η κολύμβηση, το πινγκ πονγκ, η πυγμαχία, ο στίβος, όπου και εκεί ο Θρύλος κάνει πρωταθλητισμό και σημειώνει επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία κυρίως 9 χρόνια, επίσης, είναι πρωταγωνιστής και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν συνεχώς πολύτιμες βοήθειες σε όσους έχουν ανάγκη, όντας στο πλευρό τους. Επίσης, έχει προχωρήσει σε πάρα πολλές τεράστιες φιλανθρωπικές και κοινωνικές κινήσεις, οι οποίες διαφημίζουν τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο, γιγαντώνοντάς τον ακόμη περισσότερο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αξίζει να αναφέρουμε και την τεράστια επένδυση στην Ακαδημία των Πειραιωτών, στην οποία έχει δώσει μεγάλη βάση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δαπανώντας πολλά εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη, παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές Ολυμπιακών.

Μάλιστα, είναι πανέτοιμος να δημιουργήσει με προσωπικά του έξοδα και ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά, στο οποίο θα μπορέσουν οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πετύχει πάρα πολλά μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού. Πράγματα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν απλά με λέξεις!

Και θα συνεχίσει, παρά τον πόλεμο που έχει και εξακολουθεί να δέχεται, για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο «τρομάζει» πολύ κόσμο, αλλά την ίδια ώρα δημιουργεί μεγάλη φιλοδοξία σε όλους τους φίλους των Πειραιωτών για νέες κούπες, νέες επιτυχίες και νέες διακρίσεις. Με το όνομα του Θρύλου να γίνεται διαρκώς μεγαλύτερο σε όλο τον κόσμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)
Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)
Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)
Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)
Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να εκτοξεύει τον Θρύλο! (vids, pics)

Διαβάστε επίσης

Ημέρα ανακοινώσεων…

Ημέρα ανακοινώσεων…

Χιλάλ Σουντανί και Φελίπε Μπρούνο αναμένεται να ντυθούν και επίσημα σήμερα, Τρίτη (18/06) στα ερυθρόλευκα.