Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εννιά χρόνια γεμάτα υπερηφάνεια και αμέτρητους τίτλους! (pic)

Εννιά χρόνια γεμάτα υπερηφάνεια και αμέτρητους τίτλους! (pic)
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 18:21

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις! Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για περισσότερες από μία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάρτησε στα social media ένα κολλάζ φωτογραφιών, στο οποίο αποτυπώνεται η τεράστια προσφορά του στη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό. Στο συγκεκριμένο κολλάζ απεικονίζεται ο ηγέτης του Θρύλου, μαζί με μερικές από τις κούπες όπου έχουν κατακτήσει οι Πειραιώτες τα τελευταία 9 χρόνια.

Ο ηγέτης του Θρύλου μετράει με τη σημερινή ημέρα (18/06) 9 χρόνια στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων». Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να προσφέρει απίστευτες χαρές, τίτλους, στιγμές υπερηφάνειας σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Γιγαντώνοντας τον Θρύλο ακόμη περισσότερο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις, με ακόμη περισσότερη όρεξη και ζήλο κόντρα σε όλους και σε όλα για να εξακολουθήσει ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, με αφορμή τα 9 χρόνια που συμπληρώνονται από όταν ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2010-2019 #olympiacos #marinakis #champions #football #thrylos #piraeus #WeKeepOnDreaming #lovepiraeus #αγαπάμεπειραιά #greece #greekchampionship #greekcup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα για την επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο έδειξε με σχόλιο σε ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media.