Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Κούγιας έβγαλε στη σέντρα Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλο

Ο Κούγιας έβγαλε στη σέντρα Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλο
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 19:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καταπέλτης ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου για τον οποίο δεν έχει διαψευστεί ότι είναι υπάλληλος της ΑΕΚ. Όλα αυτά έγιναν στο ΔΣ της Superleague που διεξήχθη ενώπιον των Χούμπελ και Φούσεκ, ο μεν πρώτος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (σ.σ. το παρών έδωσαν και οι Γεωργίου, Ντερβισάι που είναι μέλη της), ενώ ο Τσέχος είναι υπερσύμβουλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Με βάση όσα έγιναν στο συμβούλιο της Λίγκας η FIFA δεν δικαιούται να πει ότι δεν γνωρίζει.

Αρχικά ο Κούγιας ζήτησε την παρέμβαση της FIFA κατά του Μελισσανίδη, καταγγέλλοντας ότι στο περιθώριο εκδήλωσης της ΑΕΚ είπε ότι του χρόνου θα πέσει η ομάδα του η ΑΕΛ. «Σας καθιστώ υπεύθυνους για αυτά που μπορεί να συμβούν», διεμήνυσε προς τους εκπροσώπους της FIFA.

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο κατάγγειλε: «Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται στη Θεσπρωτία για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών της τοπικής Ένωσης. Ακόμη αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Λάμπρου (Εύβοιας) στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ξάνθη.

Ο Φούσεκ έμεινε άφωνος και φέρεται να σχολίασε για... μαφία: «Θα πρέπει να κάνουμε μία συνάντηση. Όλα αυτά που λέτε είναι σαν... μαφία. Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά».

Ο Κούγιας, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε: «Είμαι αδιανόητο να λέτε ότι τα ακούτε για πρώτη φορά».

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα για την επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο έδειξε με σχόλιο σε ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media.