Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»! Στον Θρύλο ο Σουντανί!

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»! Στον Θρύλο ο Σουντανί!
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 19:37

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χιλάλ Σουντανί, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την Τρίτη (18/06) την απόκτηση του σπουδαίου Αλγερινού άσου.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν έτσι ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα» με τον 31χρονο εξτρέμ να έχει δείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του ότι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του Σουντανί προσθέτει ένα ακόμη «υπερόπλο» στην επιθετική γραμμή της ομάδας, το οποίο μπορεί να δώσει πάρα πολλές και πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 31χρονος άσος αποτελεί έναν «killer» από τα «φτερά», μετρώντας μέχρι στιγμής στην καριέρα του 157 γκολ, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά από τη νέα σεζόν, σκοράροντας κατά ριπάς με τη φανέλα του Θρύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χιλάλ Σουντανί καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @hillalsoudani welcome to Olympiacos FC! ????⚪ #olympiacos #welcome #HillalSoudani #WelcomeHillal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

«Τρελαμένος» με το Ναό ο Γκιλιέρμε! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα για την επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο έδειξε με σχόλιο σε ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media.