Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απέρριψε πρόταση εκατομμυρίων από την Αραβία ο Μαρτίνς»

«Απέρριψε πρόταση εκατομμυρίων από την Αραβία ο Μαρτίνς»
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 23:21

Εξαιρετική δουλειά πραγματοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς την περυσινή σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αναγνωρίστηκε από όλους, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο.

Η εξαιρετική δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου, μάλιστα, δημιουργώντας μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν, η οποία έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πέρασε απαρατήρητη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» ο 49χρονος προπονητής δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αραβίας. Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο Μαρτίνς είχε στα χέρια του πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ετησίως, την οποία όμως αρνήθηκε και θα συνεχίσει κανονικά στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Θρύλου πιστεύει ότι δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του στον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τους Πειραιώτες τη νέα σεζόν ξανά στην κορυφή. Έτσι δεν θα γινόταν να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, αν όντως το δημοσίευμα της «A Bola» ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μία πρόταση που είναι άκρως δελεαστική.

Διαβάστε επίσης

«Νέα πρόκληση! Πάμε…» (pic)

«Νέα πρόκληση! Πάμε…» (pic)

Ο παιχταράς Σουντανί εξέφρασε και μέσα από τα social media τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό…