Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με επίσημα παιχνίδια στα πόδια η Πλζεν πριν τον Ολυμπιακό

Με επίσημα παιχνίδια στα πόδια η Πλζεν πριν τον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 14:27

Η Βικτόρια Πλεζν όπως και ο Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις τους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα οι Τσέχοι, έχουν δώσει ήδη ένα φιλικό προετοιμασίας και σήμερα Τετάρτη (19/6) δίνουν το δεύτερο, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει μόλις το πρώτο του κόντρα στη Βιτορούλ.

Παράλληλα, η Πλζεν έκανε γνωστές και τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος της Τσεχίας. Με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε ότι η αντίπαλη ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει ήδη δύο επίσημους αγώνες στα πόδια της πριν από τις αναμετρήσεις κόντρα στο Θρύλο, οι οποίες θα γίνουν 23/24 Ιουλίου και 30/31 του ίδιου μήνα.

Χαρακτηριστικά οι δευτεραθλητές Τσεχίας, ξεκινούν τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός έδρας κόντρα στην Σίγμα Όλομουκ στις 13 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο τους ματς θα το δώσουν εκτός έδρας κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό και πριν τη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξουν το ματς της τρίτης αγωνιστικής εντός έδρας κόντρα στην Κάρνιβα.

Διαβάστε επίσης

Το προφίλ της Βικτόρια Πλζεν

Το προφίλ της Βικτόρια Πλζεν

Χρήσιμες πληροφορίες για την δευτεραθλήτρια Τσεχίας όπου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.