Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποθέωση του Ιμπραΐμοβιτς στους ΓΑΥΡΟΥΣ τρομάζει τους Τσέχους!

Η αποθέωση του Ιμπραΐμοβιτς στους ΓΑΥΡΟΥΣ τρομάζει τους Τσέχους!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 21:29

Την Βικτόρια Πλζεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μία κλήρωση, η οποία έγινε αντιληπτό, από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι δεν άρεσε καθόλου στους Τσέχους, οι οποίοι δείχνουν να γνωρίζουν τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά και του κόσμου του.

Αρκετές ιστοσελίδες της Τσεχίας, λοιπόν, σχολίασαν την κλήρωση της Πλζεν κόντρα στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο η ομάδα της χώρας τους.

Μάλιστα, στέκονται αρκετά στη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού, φέρνοντας παραδείγματα από δηλώσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Λούκας Μόουρα.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε αποθεώσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ σε παλιότερες δηλώσεις του: «Ο φίλος μου ο Όλοφ Μέλμπεργκ έπαιξε εκεί και μου είπε γι ‘αυτούς. Δεν το είχα ξαναδεί, αλλά μόλις το έζησα, κατάλαβα για τι μιλούσε. Είναι εκπληκτικό, οι οπαδοί είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό».

Ενώ ο Λούκας Μόουρα είχε αναφέρει: «Σε ένα στάδιο με τέτοια άγρια, ταραχώδη ατμόσφαιρα, δεν είχα παίξει στη ζωή μου».

Οι Τσέχοι, λοιπόν, προετοιμάζουν τους παίκτες της Πλζεν για το τι θα αντιμετωπίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέροντας μάλιστα στα σχετικά τους άρθρα: «Η κόλαση μας περιμένει».

«Τρέμουν» τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του οι Τσέχοι, κάτι το οποίο έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο και για Σουρλή!

Ντεμπούτο και για Σουρλή!

Ο… βενιαμίν του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών στο φιλικό με την Βιτορούλ, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.