Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκε» στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά!

«Μπήκε» στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 20:20
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (20/06) ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος παικταράς επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές του, είχε εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας, και έπιασε αμέσως δουλειά στο Ρέντη, όπου ενσωματώθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.

O 34χρονος μάλιστα έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, κάτι το οποίο οφείλεται στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε, ανεβάζοντας τις προηγούμενες ημέρες και σχετικό βίντεο από τη σκληρή του δουλειά στην Μύκονο. Ο Βαλμπουενά συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο εξτρέμ του Θρύλου, λοιπόν, έδειξε με το… καλημέρα τις διαθέσεις και την ποιότητά του και αναμένεται σιγά-σιγά να ανεβάσει ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς, φτάνοντας στο επίπεδο που όλοι γνωρίζουν πως μπορεί να φτάσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τι να περιμένουν από τον Ματιέ Βαλμπουενά τη φετινή σεζόν, άλλωστε τα επιτεύγματά του στην τεράστια καριέρα του μιλούν από μόνα τους, με τον Γάλλο άσο να κάνει φανερή την όρεξή του να δουλέψει σκληρά, ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της νέας σεζόν να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός έχει παντού πνεύμα νικητή» (vid)

«Ο Ολυμπιακός έχει παντού πνεύμα νικητή» (vid)

Ο προπονητής της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εμπειρία του ίδιου, αλλά και των παικτών του να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» και να παραμείνουν στο Ρέντη.

Ύμνοι για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ύμνοι για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ισπανική ιστοσελίδα ετοίμασε ένα θέμα με τους καλύτερους φιλάθλους παγκοσμίως, με εκείνους του Θρύλου να βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους!