Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός, θα περάσουμε στον επόμενο γύρο!» (vid)

«Είμαστε Ολυμπιακός, θα περάσουμε στον επόμενο γύρο!» (vid)
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 21:50

Το σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League έδωσε ο Δημήτρης Μάνος, σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

Με τον 24χρονο επιθετικό να τονίζει, βέβαια, ότι τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, δεν θα είναι εύκολα.

Παράλληλα, ο Τρικαλινός στράικερ στάθηκε και στο φιλικό των Πειραιωτών με την Βιτορούλ, καθώς και γενικότερα, στην προετοιμασία…

Αρχικά, ο Μάνος δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο αντίπαλος έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του. Βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο της προετοιμασίας, δώσαμε όλα τα παιδιά τον καλύτερό μας εαυτό με όσες δυνάμεις είχαμε. Καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο είναι καλό για τη συνέχεια. Παίζουμε για να κερδίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο, σίγουρα περισσότερα τρεξίματα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και πιστεύω στη συνέχεια να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στον ρυθμό».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα, λειτουργεί στην ψυχολογία του επιθετικού το γκολ, πρέπει να είναι κοντά στο γκολ για να παίρνεις ψυχολογία και να βοηθάς την ομάδα σου».

Τέλος, ο Μάνος υπογράμμισε: «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαστε ο Ολυμπιακός! Πρέπει να κοιτάξουμε την Πλζεν στα μάτια και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Διαβάστε επίσης

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, με δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο τόνισε ότι ο 21χρονος αμυντικός θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».