Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκτος κορυφαίος Αλγερινός σκόρερ ο Σουντανί!

Έκτος κορυφαίος Αλγερινός σκόρερ ο Σουντανί!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 22:31

Στον Ολυμπιακό ανήκει και επίσημα από την περασμένη Τρίτη (18/6) ο Χιλάλ Σουντανί. Με τον Αλγερινό εξτρέμ να μετακομίζει στον Πειραιά με μία… βαλίτσα γεμάτη γκολ. Και συγκεκριμένα, με 157 τέρματα και 59 ασίστ σε 356 συμμετοχές σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο!

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο και να τον βοηθήσει στο δρόμο για την επιστροφή στα τρόπαια.

Παίκτης που πέρα από «εκτελεστής», είναι και γρήγορος, «μπουκαδόρος», με μεγάλη έφεση και στη δημιουργία. Ωστόσο, το μεγάλο του «όπλο» είναι, χωρίς αμφιβολία, το σκοράρισμα! Κάτι που μπορεί να καταλάβει και ο καθένας κοιτάζοντας τους παραπάνω αριθμούς του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι παρότι εξτρέμ, ο διεθνής άσος είναι ο έκτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Αλγερίας! Και αυτό, διότι μετρά 22 γκολ σε 49 εμφανίσεις με το συγκρότημα της πατρίδας του από το 2011, όταν και έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή του Ραφίκ Τζιμπούρ!

Ο Σουντανί, μάλιστα, θα μπορούσε να αυξήσει αυτό τον εντυπωσιακό αριθμό σύντομα, ωστόσο δεν θα συμμετάσχει με το εθνόσημο στο Africa Cup of Nations, που ξεκινά την Παρασκευή (21/6), λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί.

Να σημειωθεί, ότι πέμπτος στην εν λόγω λίστα των Αλγερινών είναι ένας φορ που έχει «ακουστεί» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ισλάμ Σλιμανί…

Διαβάστε επίσης

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν ένα αποκαλυπτικό εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έπειτα από την ανακοίνωσή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για ανανέωση της σύμβασης του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την τριπλή «βόμβα» μεγατόνων στο πόλο, έδειξε για άλλη μία φορά το όραμα του για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό…

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, με δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο τόνισε ότι ο 21χρονος αμυντικός θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».