Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 00:25

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα. Θα συνεχίσει να γράφει ιστορία! Θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας και πάλι το LEN Champions League.

Με τον ηγέτη των Πειραιωτών να κάνει τεράστια υπέρβαση, κάνοντας δώρο τρεις πολίστες παγκόσμιας κλάσης στον Θοδωρή Βλάχο. Τον Μάρο Γιόκοβιτς, τον Στέφαν Μίτροβιτς και τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς! Ενώ τόνισε για μία ακόμη φορά, ότι θα δημιουργήσει σύντομα σύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε για άλλη μία φορά την «τρέλα» του για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη. Το όραμα και τα όνειρα που έχει για τη μεγάλη του αγάπη! Κάτι που δείχνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τα τελευταία εννιά χρόνια, στηρίζοντας έμπρακτα και αδιάκοπα τον «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη, τον οποίο έχει μετατρέψει σε… γίγαντα. Σε παγκόσμιο πρότυπο!

Για άλλη μία φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξε ότι αποτελεί εγγύηση για τον Θρύλο. Κάτι που μόνο… είδηση δεν είναι. Εννιά χρόνια στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού, άλλωστε, έχει κάνει τα πάντα. Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα, σε όλα τα αθλήματα, τα οποία στηρίζει χωρίς σταματημό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο εγγυητής των επιτυχιών του σπουδαιότερου ελληνικού συλλόγου. Και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα, γεμίζοντας με υπερηφάνεια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ…

Διαβάστε επίσης

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν ένα αποκαλυπτικό εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έπειτα από την ανακοίνωσή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για ανανέωση της σύμβασης του Βίτορ Μέλο Περέιρα.