Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 00:01

Απίθανα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα από τον Βαγγέλη Γραμμένο στη χθεσινή Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ο οποίος ανακοίνωσε, χωρίς να γίνει ψηφοφορία (!) στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την ανανέωση της σύμβασης του Βίτορ Μέλο Περέιρα ως προέδρου της ΚΕΔ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μετά από τη νέα αυτή «εξυγιαντική» και «πραξικοπηματική» ενέργεια έστειλε εξώδικο στον Γραμμένο, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο εξώδικο τους αυτό, το οποίο είναι πραγματικά «καταπέλτης» κατά του προέδρου της ΕΠΟ, ζητούν απαντήσεις από τον Γραμμένο τόσο για την ανανέωση του Περέιρα, όσο και του Αντόνιο Μάριν.

Οι Πειραιώτες τονίζουν για ακόμη μία φορά ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν είχε τον θεσμικό ρόλο να πάρει μία τέτοια απόφαση από μόνος του, αγνοώντας όλα τα θεσμικά όργανα.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ υπήρχε ως θέμα συζήτησης η ανανέωση του Μέλο Περέιρα, αλλά δεν έγιναν γνωστοί ούτε οι οικονομικοί όροι της νέας σύμβασης που υπέγραψε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής. Ούτε φυσικά, το θέμα μπήκε στην ψηφοφορία, όπως ορίζουν οι καταστατικές διαδικασίες, τις οποίες ο Γραμμένος δεν ακολούθησε. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός σε αυθαιρεσία, παράνομη απόφαση και συνθήκες απόλυτης αδιαφάνειας.

Επίσης, ο Ολυμπιακός επισημαίνει ότι οι καταστατικές διαδικασίες καταργήθηκαν με παράνομο τρόπο, ενώ για να καταδείξει ότι έπρεπε να γίνει ψηφοφορία για την ανανέωση του συμβολαίου του Περέιρα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος προσελήφθη με απόφαση της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ πριν από 2 χρόνια.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος ο Γραμμένος ανακοίνωσε την ανανέωσή της σύμβασης του Περέιρα. Χωρίς να τεθεί καν σε συζήτηση, πόσο μάλλον σε ψηφοφορία. Ενώ ανακοίνωσε την ανανέωση και του Μάριν, το θέμα του οποίου μάλιστα δεν βρισκόταν στην ατζέντα των θεμάτων που είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν.

Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες στο τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τον Βαγγέλη Γραμμένο να αποφασίζει απολυταρχικά δήθεν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου… Ο «δικός μας Βαγγέλης Γραμμένος» όπως είχε αναφέρει και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, με το εξώδικό του αυτό, το οποίο έχει την υπογραφή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Δημήτρη Αγραφιώτη, αναφέρει όλη αυτή την κατάσταση που υφίσταται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητώντας απαντήσεις από τον Βαγγέλη Γραμμένο εντός 48 ωρών.

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την τριπλή «βόμβα» μεγατόνων στο πόλο, έδειξε για άλλη μία φορά το όραμα του για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό…

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

«Θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μάρκοβιτς»

Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα, με δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο τόνισε ότι ο 21χρονος αμυντικός θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».