Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Νάξο για μίνι-διακοπές ο Φορτούνης

Στη Νάξο για μίνι-διακοπές ο Φορτούνης
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 00:47
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Επέστρεψε από τη Μύκονο στην Αθήνα για λίγες ώρες ο Κώστας Φορτούνης, για το μεγάλο ραντεβού. Γι’ αυτό που τον φέρνει να συμφωνεί για τέσσερα χρόνια και να ανανεώνει το συμβόλαιό του. Ο Έλληνας άσος, μετά τη συμφωνία, αναχώρησε για τη Νάξο, ώστε να κάνει μίνι-διακοπές.

Ένα τριήμερο ουσιαστικά, αφού την Δευτέρα θα πρέπει να είναι στη βάση του. Από τη μία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από την άλλη, να αναχωρήσει με την «ερυθρόλευκη» αποστολή για να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Φορτούνης όπως ήταν αναμενόμενο, στη Νάξο έγινε αντιληπτός από φίλους του Ολυμπιακού. Του ευχήθηκαν τα καλύτερα και συγχαρητήρια για το νέο του συμβόλαιο, ενώ φυσικά και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ήθελε και ο ίδιος πολύ να μπει ένα τέλος σε αυτά τα σενάρια, να γίνει όπως πρέπει το όλο θέμα, με την παραμονή του στον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την τριπλή «βόμβα» μεγατόνων στο πόλο, έδειξε για άλλη μία φορά το όραμα του για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό…

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Εξώδικο «καταπέλτης» ο Ολυμπιακός σε Γραμμένο!

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν ένα αποκαλυπτικό εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έπειτα από την ανακοίνωσή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για ανανέωση της σύμβασης του Βίτορ Μέλο Περέιρα.