Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέμα ημερών το τέλος του Β. Γκαγκάτση από τη Λίγκα

Θέμα ημερών το τέλος του Β. Γκαγκάτση από τη Λίγκα
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 14:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έστω και αργά, ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός ενεργοποιήθηκε και με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, το οποίο κοινοποιείται και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζητεί την έκπτωση του διευθύνοντος συμβούλους της Superleague, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος στις 7 Μαρτίου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα με πενταετή φυλάκιση για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και εμπίπτει τα κωλύματα του νόμου, αν και αυτό (σ.σ. το κώλυμα) ίσχυε από την αρχή και δεν έπρεπε να προσληφθεί.

Ο Συναδινός δικαιώνει τον Ολυμπιακό που είχε ζητήσει να γίνουν οι σχετικές ενέργειες για την αποπομπή του και στο έγγραφό του προς τον Γραμμένο αναφέρεται αναλυτικά στις διατάξεις του νόμου που... καθαιρεί τον Γκαγκάτση από το πόστο του. Παράλληλα, απέστειλε και το βούλευμα της δικαστικής υπόθεσης.

Το έγγραφο θα διαβιβαστεί στη Λίγκα και αν ο Γκαγκάτσης δεν παραιτηθεί πρέπει απλά να επικυρώσει την έκπτωσή του. Ο νόμος δεν χωρά ερμηνεία ούτε μπαίνει σε ψηφοφορία.

Παράλληλα, εκτίθεται και ο Γραμμένος επειδή η ΕΠΟ είναι αυτή που έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες έκπτωσης του Γκαγκάτση. Όμως, για μια ακόμη φορά η ομοσπονδία έδειξε ότι δεν υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Κοντά ο Σεμέδο...

Κοντά ο Σεμέδο...

Ο Πορτογάλος στόπερ είναι αυτός που έχει επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της άμυνας των «ερυθρολεύκων».