Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χαρά κάθε προπονητή!

Η χαρά κάθε προπονητή!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - 01:12

Ο Ολυμπιακός προχώρησε, μεταξύ άλλων, σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες στις θέσεις των εξτρέμ, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον Χιλάλ Σουντανί, αλλά και τον Φελίπε Μπρούνο.

Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως στις θέσεις των εξτρέμ, όμως, μπορούν να βοηθήσουν και σε πολλές ακόμη θέσεις στην επίθεση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, έχοντας στό ροστερ του έξι πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στα «φτερά».

Ποντένσε, Λάζαρος, Βαλμπουενά, Μασούρας, Σουντανί και Μπρούνο συνθέτουν μία εξάδα ποδοσφαιριστών που έχουν αποδείξει στην καριέρα τους, ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μία τους και μόνο ενέργεια. Άλλοι καλύτεροι στη δημιουργία, όπως ο Ποντένσε, ο Βαλμπουενά και ο Μπρούνο και άλλοι καλύτεροι στο σκοράρισμα, όπως ο Σουντανί, ο Λάζαρος, αλλά και ο Μασούρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου διαθέτει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που μπορούν να του δώσουν ο καθένας το κάτι παραπάνω στη νέα σεζόν του Ολυμπιακού στην επίθεση και αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα δημιουργεί φιλοδοξίες στις τάξεις των Πειραιωτών.

Και όλα αυτά την ώρα που η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού βρίσκεται μόλις στην αρχή, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν ακόμη πιο δυνατά «χτυπήματα» το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης