Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Σουντανί «πλήγωσε» τον Γκαρθία! (vid)

Όταν ο Σουντανί «πλήγωσε» τον Γκαρθία! (vid)
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - 00:50

Γράψαμε νωρίτερα στο gavros.gr για την εντυπωσιακή παράδοση του Χιλάλ Σουντανί στα προκριματικά του Champions League. Με τον νέο άσο του Ολυμπιακού να μετρά 10 γκολ και επτά ασίστ σε 21 συμμετοχές στην εν λόγω φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Μάλιστα, ένα από τα 10 τέρματα του, το είχε πετύχει τον Αύγουστο (24/8) του 2016, κόντρα στον πρώην προπονητή του Θρύλου, Όσκαρ Γκαρθία. Τότε, ο Ισπανός τεχνικός ήταν στον πάγκο της Σάλτσμπουργκ, την οποία απέκλεισε ο Αλγερινός εξτρέμ με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Σουντανί σκόραρε στην παράταση (95’) για το 2-1 των Κροατών, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του στη φάση των ομίλων του Champions League.

Για την ιστορία, το πρώτο ματς στην Κροατία, μεταξύ των δύο ομάδων, είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Διαβάστε επίσης

Η χαρά κάθε προπονητή!

Η χαρά κάθε προπονητή!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του έξι πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά στα «φτερά», οι οποίοι μάλιστα μπορούν να παίξουν και σε πολλές ακόμη θέσεις στην επίθεση.

Σκληρή δουλειά από τον Σεμέδο! (vid)

Σκληρή δουλειά από τον Σεμέδο! (vid)

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, ανάρτησε ένα βίντεο στα social media από το ατομικό πρόγραμμα της προπόνησής του.