Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο σωστό δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή!

Στο σωστό δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - 22:52

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες να σχεδιάζει το πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους.

Βρισκόμαστε στις 22 Ιουνίου και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει ήδη πολλά από αυτά που ήθελαν και ενδεχομένως και νωρίτερα από ότι θα περίμεναν. Έναν περίπου μήνα πριν από το πρώτο ματς της νέας σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να κρατήσουν το βασικό τους κορμό.

Κάτι το οποίο αποτελεί μείζονος σημασίας και το είχε τονίσει και σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς. Το «όπλο» του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν θα είναι η χημεία των παικτών του, με τους «ερυθρόλευκους» να κρατούν τον Ζοσέ Σα, αλλά και τον Κώστα Φορτούνη, δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περυσινής σεζόν, «δένοντάς» τους με νέα συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά με ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου, που έχουν δείξει στις καριέρες τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ματιέ Βαλμπουενά, έναν ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης που αναμένεται να «μαγέψει» τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου. Έντυσαν στα ερυθρόλευκα τον mr goal Χαλίλ Σουντανί, ο οποίος θα προσφέρει πάρα πολλές βοήθειες και θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, αγωνιζόμενος σε πολλές και διαφορετικές θέσεις στην επίθεση.

Οι Πειραιώτες επίσης έδειξαν ότι επενδύουν στο μέλλον, φέρνοντας στο Λιμάνι, ό,τι καλύτερο υπάρχει από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο Φελίπε Μπρούνο, αλλά και ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Εργοτέλη.

Όλα αυτά, όταν επαναλαμβάνουμε βρισκόμαστε λίγο μετά τα μέσα του Ιουνίου. Με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο δυνατή για τους «ερυθρόλευκους», με μεταγραφές σε όλες τις θέσεις.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της άμυνας. Ενώ μεγάλες προσπάθειες γίνονται και για την γραμμή κρούσης, αλλά και για τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Σα και για τον άξονα.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται σε πολύ σωστό δρόμο για την επίτευξη όλων των στόχων τους τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο αναγνωρίζει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, έχοντας κλείσει ήδη τις μισές θέσεις του «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του βασικού κορμού της περυσινής σεζόν, η μεταγραφική ενίσχυση, η οποία έχει και συνέχεια, και η τεράστια στήριξη του κόσμου δημιουργούν, λοιπόν, το αίσθημα της σιγουριάς ότι ο Ολυμπιακός θα πετύχει όλους τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Και όταν ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι λίγοι που δεν έχουν πειστεί μέχρι στιγμής θα σιγουρευτούν ότι ο Θρύλος θα είναι ακόμη πιο δυνατός τη νέα σεζόν για να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Υπομονή, λοιπόν, γιατί τα ακόμη καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Καμαρά!

Βασικός ο Καμαρά!

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Γουινέας στην πρεμιέρα της κόντρα στην Μαδαγασκάρη για το Κόπα Άφρικα.