Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η υπερηφάνεια της Γουινέας ο Καμαρά»

«Η υπερηφάνεια της Γουινέας ο Καμαρά»
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - 21:58

Στη «μάχη» του Africa Cup of Nations ρίχνεται σε λίγη ώρα (22/6, 23:00) ο Μαντί Καμαρά, αντιμετωπίζοντας με την Γουινέα τη Μαδαγασκάρη. Το πρώτο του ματς σε τελική φάση Κόπα Άφρικα!

Στον μέσο του Ολυμπιακού «ποντάρουν» πολλά οι άνθρωποι της Γουινέας, κάτι πολύ λογικό.

Είναι αξιοσημείωτο, πως ο άσος της Μπορντό, Φρανσουά Καμανό, στάθηκε στον άσο του Θρύλου, σε δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Ο Ναμπί Κειτά της Λίβερπουλ που είναι τραυματίας, αλλά πιστεύω πως θα επιστρέψει φορμαρισμένος, ο Αμαντού Ντιαβαρά της Νάπολι, ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ο Σιμόν Φαλετέ της Φρανκφούρτης! Οι παίκτες αυτοί είναι η υπερηφάνεια της Γουινέας! Η ομάδα έχει αρχίζει να στέκεται σιγά-σιγά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και υπάρχει συνοχή μεταξύ μας, που είναι και το πιο δυνατό μας όπλο».

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Καμαρά!

Βασικός ο Καμαρά!

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Γουινέας στην πρεμιέρα της κόντρα στην Μαδαγασκάρη για το Κόπα Άφρικα.

Νέα φιλική νίκη για την Πλζεν

Νέα φιλική νίκη για την Πλζεν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League επικράτησε με 4-1 της Τατράν Λίπτοβσκι Μίκουλας σε φιλική αναμέτρηση.