Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο...

Ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο...
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 - 20:38

Ξεκινάει τη Δευτέρα (24/06) το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να αναχωρούν για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία του Θρύλου είναι ξεκάθαρος. Να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα καταφέρει τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει δείξει από την περυσινή σεζόν ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς θα «χτίσει» την ομάδα στην προετοιμασία, ώστε να μπορέσει να είναι πανέτοιμη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και να διατηρηθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλη τη σεζόν, κάνοντας χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν την περυσινή σεζόν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Λουκέρνη και Μπέρνλι στα προκριματικά του Europa League, ενώ ήταν εντυπωσιακοί μέχρι το τέλος, κάτι το οποίο οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που έγινε στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος να πράξει και φέτος κάτι ανάλογο, προετοιμάζοντας τους παίκτες του, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τα ματς, αρχικά κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, αλλά να μπορέσουν να αποδώσουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας.

Σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν γίνει ήδη πιο δυνατοί από την περυσινή σεζόν, την ώρα που αναμένεται περαιτέρω και πολύ σημαντική ενίσχυση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει, λοιπόν, το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού, με τα όσα είδαμε την περυσινή σεζόν να δημιουργούν την αισιοδοξία και τη σιγουριά, ότι θα καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα συνεχίσει να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα, επιστρέφοντας παράλληλα στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται ο Θρύλος.

Διαβάστε επίσης

Η επιβράβευση των «μικρών» από τον Μαρτίνς!

Η επιβράβευση των «μικρών» από τον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μαζί του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν πολλά ακόμη να κερδίσουν το επόμενο διάστημα.