Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει άμεσα το θέμα του στόπερ...

Τελειώνει άμεσα το θέμα του στόπερ...
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 00:12

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είχε ρίξει αρκετά μεγάλο βάρος στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, η οποία ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν είχε αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους». Με τους Ισπανούς να τονίζουν ότι οι δικαστικές εκκρεμότητες του Πορτογάλου ήταν αυτές που «χάλασαν» την μετακίνησή του, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν εξέταζαν το ίδιο διάστημα άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνάς τους. Τουναντίον… Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν σταματήσει να «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν την ιδανική λύση για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, κάτι το οποίο αποτελεί και μία από τις μεγάλες προτεραιότητες των Πειραιωτών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, προχωρώντας κάποιες από αυτές για την ενίσχυση της άμυνας. Το όνομα του Ζοσουέ Σα ήρθε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, ενώ ονόματα που έχουν «παίξει» είναι επίσης αυτά του Τόμας Βερμάελεν, Μαρτίν Σκρτελ, οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Φυσικά, υπάρχουν και παίκτες που δεν έχουν «ακουστεί» και εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θέλει να τελειώσει άμεσα με την απόκτηση του στόπερ ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν με τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Γκολάρα από τον Καρεμπέ! (vid)

Γκολάρα από τον Καρεμπέ! (vid)

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα σε φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους της Ρεάλ και εκείνους της Τσέλσι.