Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο αλλά κυρίως τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη»

«Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο αλλά κυρίως τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη»
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 12:31

Να ανταποδώσει όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που έχει πάρει θέλει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού λίγο μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους» έστειλε το δικό του μήνυμά μέσα από τα social media.

Ο Φορτούνης ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματά του, ενώ τόνισε ότι η ευγνομωσύνη του για τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και όλους τους ανθρώπους της είναι απέραντη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη:

«Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη».

View this post on Instagram

Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou7) on

Διαβάστε επίσης

«Πρωτάθλημα ξανά...»

«Πρωτάθλημα ξανά...»

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας το μήνυμα φίλων του Θρύλου...