Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ομάδα της καρδιάς του για νέες «χρυσές» σελίδες! (vids)

Στην ομάδα της καρδιάς του για νέες «χρυσές» σελίδες! (vids)
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 19:58

Στο Λιμάνι της καρδιάς του θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τη Δευτέρα (24/06) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Θρύλου παρέμεινε στην αγαπημένη του ομάδα, προκειμένου να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» την περυσινή σεζόν έδειξε γιατί θεωρείται, και δικαίως, ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, σημειώνοντας σε 43 αναμετρήσεις 17 γκολ, έχοντας και 16 ασίστ. Συνολικά δηλαδή συμμετοχή σε 33 τέρματα!

Πλέον, είναι πανέτοιμος να ανεβάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ακόμη περισσότερο την απόδοσή του, γνωρίζοντας ότι πλέον είναι και μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπορέσει να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να πετύχει όλους τους στόχους του.

Ο Φορτούνης έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στον κόσμο του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένος αυτές να γίνουν ακόμη περισσότερες τα επόμενα χρόνια, γράφοντας νέες «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε μερικά από τα κατορθώματα του 26χρονου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Πολωνία το απόγευμα της Δευτέρας (24/06), όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Νέα δημοσιεύματα για Αμπάτε

Νέα δημοσιεύματα για Αμπάτε

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού.