Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευτυχώς που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό…»

«Ευτυχώς που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό…»
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 21:24

Στα γήπεδα της Αιγύπτου βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Αχμέντ Χασάν, έχοντας «υποχρεώσεις» με το εθνόσημο στο Africa Cup of Nations. Με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα «aawsat», με αφορμή τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Ο 26χρονος φορ, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Θρύλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορούσα να... χωνέψω αυτό που συνέβη (σ.σ. την απουσία του από το Mundial), αλλά είναι επιλογές του προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Αυτή η εξέλιξη, πάντως, δεν με έκανε να το βάλω κάτω, αλλά έδωσα τα πάντα, προκειμένου να δουλέψω σκληρά και να βελτιώσω το επίπεδο μου. Ευτυχώς για εμένα, ήρθε η μετακίνηση μου στον Ολυμπιακό, όπου έκανα μια καλή σεζόν».

Και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα που ήμουν την προηγούμενη σεζόν, οι άνθρωποι ήταν πολύ αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην Αίγυπτο το παίρνουν πολύ σοβαρά».

Τέλος, ο Χασάν τόνισε: «Το όνειρο μου είναι να αγωνίζομαι πάντα στο κορυφαίο επίπεδο και η Premier League είναι για μένα το top πρωτάθλημα του πλανήτη. Όπως και η Ισπανία, φυσικά. Πάντα είχα όνειρο να αγωνιστώ σε κάποιο από αυτά τα πρωταθλήματα. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να μας φέρει το… αύριο; Το όνειρο μπορεί να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Πολωνία το απόγευμα της Δευτέρας (24/06), όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.