Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, έτοιμος να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο»

«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, έτοιμος να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο»
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 21:02

Μεγάλη συνέντευξη σε κροατικό Μέσο παραχώρησε ο Χιλάλ Σουντανί. Ο 31χρονος Αλγερινός άσος, πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο «Sportske.jutarnji.hr» και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, στον Ολυμπιακό.

Ο Σουντανί τόνισε ότι ήταν πολύ εύκολο για εκείνον να πει το «ναι» στους «ερυθρόλευκους», υπογράμμισε ότι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Θρύλου, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το νέο ξεκίνημά του:

«Έφυγα από την Αγγλία, έχοντας την δυνατότητα και την πρόκληση να παίξω στο Champions League ξανά. Νιώθω καλά. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που μου στέρησε σχεδόν μισό χρόνο. Είμαι όμως τώρα στο 95% της ετοιμότητάς μου μετά από μεγάλη προσπάθεια. Δεν προπονούμαι ακόμα στο 100% αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό».

Για τη Νότιγχαμ και τον τραυματισμό του:

«Είναι η ζωή ενός παίκτη έτσι. Δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις και δεν επηρεάζεις τα πράγματα. Ξεκίνησα καλά αλλά μετά έχασα έξι μήνες. Πίστευα πως μπορούσα να συνεχίσω όμως η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ναι, ισχύει πως είναι ισχυρός άνδρας και στις δύο ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πάνε όλοι στην Φόρεστ ή το ανάποδο. Επικοινώνησαν μαζί μου από τον Ολυμπιακό και δέχθηκα την πρόταση. Δεν πρόκειται για δανεισμό ή κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός με αγόρασε, επένδυσε πάνω μου και υπέγραψα για δύο χρόνια, θέλοντας να πετύχω. Δεν έχω κανένα παράπονο από την Φόρεστ. Όλα ήταν εξαιρετικά, ήμουν χαρούμενος εκεί όσο έπαιζα και κρατάω καλές αναμνήσεις».

Για το εάν τον ήθελε πιο παλιά ο Ολυμπιακός:

«Ναι με θέλανε τρία χρόνια πριν. Ήμουν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήγα στον Μάμιτς να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να πήγαινα εκεί. Όμως η Ντιναμό είχε μπει στο Champions League και συμφωνήσαμε να μείνω. Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα και πολύ. Έδωσα σχεδόν αμέσως την θετική απάντηση».

Για τον κόσμο του Θρύλου:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς και παθιασμένους οπαδούς. Νιώθω πολύ καλά. Το κλίμα και η νοοτροπία μου ταιριάζουν πολύ. Οι Έλληνες μοιάζουν με τους Άραβες και τους Κροάτες. Είναι ο μεσογειακός χαρακτήρας. Είναι πολύ ανοιχτοί, ζεστοί και ευχάριστοι. Έχω αφήσει πίσω τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εδώ και δύο χρόνια δεν πήρε τίτλο:

«Ναι είναι ένας βασικός στόχος η επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρώτος μας στόχος. Η ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Ένας σύλλογος του μεγέθους του Ολυμπιακού δεν γίνεται να μην έχει τίτλους. Ελπίζω ότι θα μπορέσω και εγώ να βοηθήσω πάνω σε αυτό. Έχω αγωνιστεί στο Champions League με τη Ντιναμό και ξέρω την διοργάνωση και θα νιώσω πάλι αυτό το συναίσθημα».

Για το εάν θα ήθελε να βρεθούν ξανά αντίπαλοι Ντιναμό και Ολυμπιακός:

«Θα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση στη Ντιναμό αλλά πάντα για αυτήν την ομάδα το να βρεθεί στο Champions League είναι πάντα ένας ρεαλιστικός στόχος».

Για τα ματς του κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Δεν είχα παίξει στον Πειραιά γιατί είχα τραυματισμό. Νομίζω ότι μπορούσαμε παραπάνω πράγματα σε αυτούς τους αγώνες και ότι ήμασταν πιο καλοί στο πρώτο ματς».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς και την Πορτογαλία:

«Ναι όταν έπαιζα στην ομάδα της Γκιμαράες ήταν προπονητής στην Μαριτίμο. Έχουμε γνωριστεί. Τον ξέρω ως άνθρωπο και προπονητή και είχαμε βρεθεί και στα ματς της Ντιναμό με τη Γκιμαράες. Μιλάμε και οι δύο πορτογαλικά και θα είναι σημαντικό για μένα».

Διαβάστε επίσης

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Πολωνία το απόγευμα της Δευτέρας (24/06), όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.