Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κορυφαίο!

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κορυφαίο!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - 00:24

Ο Κώστας Φορτούνης έριξε «άγκυρα» στο μεγάλο Λιμάνι, στο λιμάνι της καρδιάς του. Με τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό να υπογράφει τη Δευτέρα (24/6) ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2024. Το συμβόλαιο που αξίζει στον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την εποχή!

Ο 26χρονος άσος είναι ό,τι καλύτερο έχει «γεννήσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Κάτι που απέδειξε περίτρανα και την περσινή σεζόν, στην οποία έκανε… πράματα και θάματα με τον Θρύλο!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τη χρονιά 2018-2019, ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε συμμετοχή σε 34 «ερυθρόλευκα» γκολ (17 γκολ, 16 ασίστ), σε 43 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League! Επίδοση εντυπωσιακότατη. Με τον αρχηγό των Πειραιωτών να δείχνει χρόνο με το χρόνο τη μεγάλη του εξέλιξη.

Στα πέντε του χρόνια (2014-2019) στον Πειραιά, μάλιστα, ο Φορτούνης μετρά 67 τέρματα και 60 ασίστ, σε 196 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις! Μιλάμε, για συμμετοχή σε 127 γκολ του Ολυμπιακού!

Αριθμό τον οποίο θέλει να αυξήσει κατά πολύ τη νέα αγωνιστική περίοδο και να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή της Ελλάδας και στα τρόπαια. Και για αυτό έμεινε…

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν τα… ζόρια

Ξεκινούν τα… ζόρια

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα, Τρίτη (25/06) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία.