Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευλογία του να έχεις όποιον θέλεις!

Η ευλογία του να έχεις όποιον θέλεις!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - 21:48

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από την περυσινή σεζόν να «χτίζει» από την αρχή την ομάδα για την επιστροφή στην κορυφή, έχοντας στον πάγκο του τον Πέδρο Μαρτίνς. Και μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» πέρυσι να μην κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ωστόσο, μπήκαν γερές βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι, δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο λόγος είναι απλός. Έχει στην ομάδα του όποιον παίκτη θέλει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πέρυσι, αλλά και φέτος έχει κάνει πράξη τα «θέλω» του 49χρονου κόουτς, προκειμένου να καταφέρει εκείνος πέρα από το θέαμα να οδηγήσει την ομάδα και στους τίτλους, υπερνικώντας κάθε εμπόδιο.

Ο Μαρτίνς ήθελε πάρα πολύ τον Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να τον φέρνει στον Πειραιά. Και δεν είναι μόνο ο Πορτογάλος αμυντικός, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν στο ρόστερ τους τον Ζοσέ Σα και τον Κώστα Φορτούνη, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέδωσαν τα μέγιστα την περυσινή σεζόν και ήθελε σαν «τρελός» ο Πέδρο Μαρτίνς να παραμείνουν στο Λιμάνι.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει τους σπουδαίους Χιλάλ Σουντανί, Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ έχουν κάνει δικό τους και ότι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική χώρα, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον Φιορίν Ντουρμισάι που εντυπωσίασε πέρυσι στον Πανιώνιο, τον εξαιρετικό Φελίπε Μπρούνο, αλλά και τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του ένα πολύ δυνατό ρόστερ, κάτι το οποίο τον γεμίζει ικανοποίηση, την ώρα που αναμένεται ακόμη περεταίρω ενίσχυση το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

«Σα εσύ ή ο Κριστιάνο;» (pic)

«Σα εσύ ή ο Κριστιάνο;» (pic)

«Ντύθηκε» Κριστιάνο Ρονάλντο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να κάνει σχετική ανάρτηση.