Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 00:31

Στη χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (25/06) ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα και την Τετάρτη (26/06) αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Θρύλο.

Ο 25χρονος δέχτηκε με το… καλημέρα την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη χώρα μας.

Μάλιστα, φόρεσαν ένα κασκόλ της ομάδας στον Πορτογάλο παικταρά, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σεμέδο τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα, επιθυμώντας να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου παικταρά, ο οποίος θα αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα επόμενα χρόνια με τη φανέλα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα για τον Θρύλο ο Σεμέδο!

Στην Ελλάδα για τον Θρύλο ο Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος παικταράς «πάτησε» το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αποθέωση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που τον καλωσόρισαν στον Θρύλο.