Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ακόμη «δώρο» του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως έχει και συνέχεια!

Ένα ακόμη «δώρο» του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως έχει και συνέχεια!
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 00:04

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα φοράει για τα επόμενα 4 χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο αμυντικό να υπογράφει την Τετάρτη (26/06) το νέο του συμβόλαιο στον Θρύλο.

Μία μεταγραφή που ήθελε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες του 25χρονου αμυντικού και όσα μπορεί να προσφέρει στην αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, έκανε πράξη ένα ακόμη «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου. Φέρνοντας στο Λιμάνι τον ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε ο Μαρτίνς για την αμυντική γραμμή της ομάδας που «χτίζει» για τη νέα σεζόν.

Με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να κάνει ένα ακόμη «δώρο» στον Πορτογάλο προπονητή τη φετινή σεζόν, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Είχαν προηγηθεί εκείνα της παραμονής των Ζοσέ Σα και Κώστα Φορτούνη στην ομάδα, δύο ποδοσφαιριστών από τους οποίους θα ξεκινήσει και φέτος το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Δύο υποθέσεις που δεν ήταν εύκολες, όμως, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε ό,τι έπρεπε, ώστε να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε στον Θρύλο τον σπουδαίο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έχει δείξει στην τεράστια καριέρα του την αξία του, αλλά και τον Χιλάλ Σουντανί, έναν επίσης τοπ-κλάσης ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, υπήρξαν και οι μεταγραφές παικτών που αποτελούν επένδυση για το μέλλον, όπως εκείνες των Φιορίν Ντουρμισάι, Φελίπε Μπρούνο και Ούγκο Κάιπερς.

Όμως υπάρχει και συνέχεια… Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει και νέα «δώρα», προτεραιότητα έχει πλέον το θέμα του φορ, προκειμένου ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Υπομονή, λοιπόν, όπως σας έχουμε πει αρκετές φορές… Γιατί τα ακόμη καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης

Ντέρμπι για την Σενεγάλη του Σισέ

Ντέρμπι για την Σενεγάλη του Σισέ

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Αλγερία για την 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα.

Όταν η Premier League «καλούσε» Σεμέδο!

Όταν η Premier League «καλούσε» Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού πριν από περίπου 2,5 χρόνια πολιορκούνταν από πολλές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, με την Σπόρτινγκ, στην οποία αγωνιζόταν τότε, να είχε βάλει ρήτρα ύψους 38 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.