Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται νέοι... σεισμοί στην ΕΠΟ

Έρχονται νέοι... σεισμοί στην ΕΠΟ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ένα «κρατούμενο» είναι η ΓΣ της ΕΠΟ, την Παρασκευή (28/06), όπου κι εκεί θα εκδηλωθεί η αμφισβήτηση στον Γραμμένο, το δεύτερο το... ντέρμπι για τις προσλήψεις των ομοσπονδιακών τεχνικών, όμως η σούπερ... παράσταση θα έχει σχέση με τους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών ενόψει τις σεζόν 2019-20.

Πολλοί θεωρούν ότι έρχεται νέα ανωμαλία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γραμμένος δίνει... μάχη για να μην βγουν πριν από την Παρασκευή και... φαίνεται ότι την κερδίζει, επειδή αν πέρσι έγινε «μικρός χαμός» από τις ΕΠΣ στη ΓΣ, φέτος θα γινόταν ο μεγάλος πανικός. Πέρσι, τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον Περέιρα. Δεν υπήρχε η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τις περισσότερες ομάδες της Λίγκας και από ενώσεις, θυμίζουμε το εξώδικο του Ολυμπιακού στον Γραμμένο για το γεγονός ότι η ανανέωση του συμβολαίου του δεν μπήκε σε ψηφοφορία, όπως και την αποχώρηση επτά παραγόντων που πρόσκεινται στο μπλοκ της ΑΕΚ από το ΔΣ της ΕΠΟ και πλέον το Πάρκο Γουδή είναι πεδίο μάχης με τον Γραμμένο και το μπλοκ του ΠΑΟΚ να έχουν χάσει την πλειοψηφία.

Για να μην ξεφεύγουμε, με βάση τα παραπάνω και συνυπολογιζόμενων των λαθών και της ασυλίας που είχαν οι ρέφερι που τα έκαναν μαντάρα, κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στον Περέιρα ούτε για τους πίνακες. «Παραδοσιακά» οι πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών όλων των κατηγοριών συγκεντρώνουν τα βλέμματα, «κλέβουν» την επικαιρότητα. Ειδικά οι φετινοί που θα βγουν από μια ΚΕΔ, την οποία δεν θέλει κανείς, ειδικά μετά τα «κραυγαλέα» λάθη της προηγούμενης περιόδου. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι θα φύγουν τουλάχιστον επτά διαιτητές, μεταξύ αυτών και δυο διεθνείς (!) ενώ οι... επικίνδυνοι διεθνείς είναι τρεις.

Επί Πορτογάλου, δηλαδή του Περέιρα, η διαιτησία είναι 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και όλοι οι ρέφερι φάνηκε να είχαν ασυλία. Χώρια που οι πίνακες θα βγουν πριν τα αγωνιστικά τεστ και τις γραπτές εξετάσεις!

Διαβάστε επίσης

Μην φύγει ο αετός που αμολάνε!

Μην φύγει ο αετός που αμολάνε!

Μόνο θεωρία από Χούμπελ και Φούσεκ και από πράξεις τίποτα. Το απόλυτο... μηδέν αφού η παρουσία τους δεν συμβαδίζει με πρόοδο ή με μέτρα.

Ντέρμπι για την Σενεγάλη του Σισέ

Ντέρμπι για την Σενεγάλη του Σισέ

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Αλγερία για την 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα.