Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρίσιμα τα ματς με την Πλζεν, πρέπει να πάρουμε και το πρωτάθλημα» (vid)

«Κρίσιμα τα ματς με την Πλζεν, πρέπει να πάρουμε και το πρωτάθλημα» (vid)
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 15:28

Στους στόχους της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός, μίλησε στο Olympiacos TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς, στα κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν, αλλά και στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία της ομάδας. Είναι ένα μήνα πριν, θέλει έναν μήνα για τα παιχνίδια αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε από τώρα γιατί ίσως είναι τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια για τη συνέχεια της ομάδας. Πρέπει να περάσουμε οπωσδήποτε τον πρώτο προκριματικό, να διασφαλίσουμε 100% την παρουσία μας στους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια να παλέψουμε και στους άλλους δύο προκριματικούς γύρους για να περάσουμε στο Champions League. Σίγουρα θα είναι δύσκολες οι επόμενες δύο κληρώσεις, αλλά είμαστε μία έτοιμη ομάδα από πέρσι και με αυτές τις λίγες προσθήκες που έγιναν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι για να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια».

Για την προετοιμασία και το τι ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Είναι μία προετοιμασία, για εμάς που είμαστε και μεγαλύτεροι, πάνω-κάτω γνωστή, αυτό που μας ζητάει είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο μέσα από κατοχή, αυτό που μας ζητούσε και πέρσι από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Η ομάδα είναι σε ένα καλό επίπεδο, έχουμε αυτές τις σχεδόν 30 μέρες για να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Για την εμπειρία του και τον στόχο του Ολυμπιακού:

«Υπάρχουν σίγουρα διαφορετικές παραστάσεις στην καριέρα μου από το ιταλικό ποδόσφαιρο, σίγουρα έχω αποκτήσει περισσότερη εμπειρία. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα, είτε μέσα, είτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο, όπως πιστεύω ότι έκανα και πέρσι για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος, κακά τα ψέματα, είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Με βοήθησε πολύ η θητεία μου στο ιταλικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στη Ρόμα, αλλά και στη Μπολόνια, γενικά η Serie A’ είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που κάθε αγωνιστική είσαι αναγκασμένος να παίζεις ένα ντέρμπι. Πιστεύω αυτά που απέκτησα πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως ποδοσφαιριστής να μπορέσω να τα μεταλαμπαδεύσω στα παιδιά για να έχουν κι εκείνοι ανάλογες εμπειρίες στο μέλλον.

Το καλό είναι ότι έχουμε καλούς χαρακτήρες, αυτό που έλεγα και πέρσι. Είναι καλοί χαρακτήρες, είναι καλοί παίκτες, θέλουμε να μας βοηθήσουν και μέσα στα αποδυτήρια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι».

Διαβάστε επίσης