Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «πρώτη» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό! (pics)

Η «πρώτη» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό! (pics)
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 21:15

Στην Πολωνία βρίσκεται από την Πέμπτη (27/06) ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός την Τετάρτη (26/06) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ταξίδεψε για την Πολωνία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή του Θρύλου και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Ο 25χρονος αμυντικός των Πειραιωτών, μάλιστα, πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Σεμέδο γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Σε αυτό βοήθησε και ο Ποντένσε, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο αμυντικό του Θρύλου να δείχνει με το… καλημέρα αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, ώστε να είναι πανέτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο και ΕΣΡ για ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΤ, ΠΑΟΚ!

Καταγγελία Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο και ΕΣΡ για ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΤ, ΠΑΟΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» με επιστολή τους στον Άρειο Πάγο και στο ΕΣΡ προχωρούν σε σοβαρές καταγγελίες για το «deal» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ έναντι ενός ποσού που φαίνεται ότι θα ξεπερνάει τα 9 εκατ. ευρώ, ζητώντας την παρέμβαση τους.

Το ήθελε, το έδειξε και έγινε πραγματικότητα!

Το ήθελε, το έδειξε και έγινε πραγματικότητα!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήθελε πάρα πολύ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, πίεσε την Βιγιαρεάλ και τελικά κατάφερε να έρθει στον Ολυμπιακό, πανέτοιμος για τίτλους, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του.