Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη «γεύση» από τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν!

Πρώτη «γεύση» από τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν!
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 23:45

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Ολυμπιακός τη σκληρή δουλειά στην Πολωνία. Με τους Πειραιώτες να «κλείνουν» την Πέμπτη (27/6) την τρίτη μέρα προετοιμασίας τους στο Γκνιεβίνο, με απογευματινή προπόνηση.

Την Πέμπτη το απόγευμα, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν «φουλ» τακτική! Πιο αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έδωσαν έμφαση στην τακτική, κάνοντας ασκήσεις στα 3/4 του γηπέδου. Σε ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε κανονικά και ο Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοίμασε τους παίκτες του για το πρώτο τους φιλικό επί πολωνικού εδάφους, την Παρασκευή (28/6, 19:00, gavros.gr/NS1) κόντρα στην Πόγκον Στσέτσιν. Σε ένα «τεστ» στο οποίο ο 49χρονος κόουτς θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Ο Μαρτίνς, βέβαια, «τσέκαρε» το «οπλοστάσιο» του και στο πρόσφατο φιλικό με την Βιτορούλ, στην Καλλιθέα. Ωστόσο, το αυριανό ματς με την Πόγκον θα είναι τελείως… διαφορετικό! Και αυτό, διότι θα αγωνιστούν τόσο οι διεθνείς, όσο και αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου.

Τόσο οι Φορτούνης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελαμπντελαουί και Σα, όσο και οι Ντουρμισάι, Σουντανί και Βαλμπουενά, δηλαδή, αναμένεται να παίξουν κόντρα στην πολωνική ομάδα, την Παρασκευή.

Κάτι που σημαίνει, ότι ο Μαρτίνς και οι ΓΑΥΡΟΙ θα πάρουν σε μεγάλο βαθμό «γεύση» από τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν! Παρότι, βέβαια, είναι ακόμα στο ξεκίνημα…

Διαβάστε επίσης

Η σημασία των… παλιών!

Η σημασία των… παλιών!

Το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικό και σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχει η παίξει η παρουσία των… παλιών παικτών της ομάδας, οι οποίοι έχουν βάλει στο… κλίμα και τους «νέους».

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 την Πόγκον Στσέτσιν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια, πρώτα, χρήσιμα συμπεράσματα… Live στο gavros.gr/NS1.