Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η σημασία των… παλιών!

Η σημασία των… παλιών!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 00:02

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «χτίζει» τον νέο Θρύλο που θα καταφέρει τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο Ρέντη, αλλά πολύ περισσότερο τώρα που βρίσκονται όλοι μαζί, μετά τις επιστροφές και των διεθνών, στην Πολωνία έχουν κάνει φανερό το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία των… παλιών. Φορτούνης, Αβραάμ, Τοροσίδης αλλά και ο Ομάρ προσπαθούν να βάλουν στο… κλίμα και τους «νέους», δείχνοντάς τους τι σημαίνει να φορούν, έστω και στις προπονήσεις τη φανέλα του Θρύλου.

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το οποίο φαίνεται από την πρώτη ημέρα, και αποτελεί την αφετηρία, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι το οποίο οι… παλιοί γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν φροντίσει να το μεταφέρουν και στους νέους.

Φυσικά, δεν είναι μόνοι οι 4 ποδοσφαιριστές που έχουν συμβάλλει στο εξαιρετικό κλίμα της προετοιμασίας του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κρατήσει το βασικό του κορμό, κάτι το οποίο βοηθάει πολύ όλους, ώστε να δουλέψουν ακόμη καλύτερα και να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν παρά την κούραση που υπάρχει ότι γουστάρουν που βρίσκονται στον Θρύλο.

Το καταλαβαίνει κανείς, από το… έθιμο με τα τραγούδια των… νέων της ομάδας, από το πάθος που βγάζουν στην προπόνηση, από τις ίδιες τις δηλώσεις τους.

Και αυτό είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει όπως πρέπει, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη της νέας σεζόν στα δύο πρώτα ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 την Πόγκον Στσέτσιν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια, πρώτα, χρήσιμα συμπεράσματα… Live στο gavros.gr/NS1.

Η διαιτησία... πατώνει και θα αλλοιώνει!

Η διαιτησία... πατώνει και θα αλλοιώνει!

Από τη στιγμή που έμειναν ο Περέιρα και οι λοιποί ξένοι της ΚΕΔ οι ανίκανοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές θα εξακολουθούν να είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές.