Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!

Πρώτο «τεστ» στην Πολωνία!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 08:07

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους θα δώσει σήμερα (28/06) στις 19:00 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Πόγκον Στσέτσιν. Live στο gavros.gr/NS1.

Οι παίκτες του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις διπλές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ενώ την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς θα βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει και την Βιτορούλ στην Αθήνα, ωστόσο, σε εκείνο το ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στη διάθεσή του πολλούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων τους διεθνείς, και πλέον κόντρα στους Πολωνούς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι και τηλεοπτικό, κάτι το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από τον νέο Θρύλο που «χτίζεται» για την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι και την αυριανή ημέρα, Σάββατο (29/06) επίσης στις 19:00 κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Διαβάστε επίσης

Η διαιτησία... πατώνει και θα αλλοιώνει!

Η διαιτησία... πατώνει και θα αλλοιώνει!

Από τη στιγμή που έμειναν ο Περέιρα και οι λοιποί ξένοι της ΚΕΔ οι ανίκανοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές θα εξακολουθούν να είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Η σημασία των… παλιών!

Η σημασία των… παλιών!

Το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικό και σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχει η παίξει η παρουσία των… παλιών παικτών της ομάδας, οι οποίοι έχουν βάλει στο… κλίμα και τους «νέους».