Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Πόγκον! (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Πόγκον! (pic)
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 18:33

Την Πόγκον Στσέτσιν αντιμετωπίζει στις 19:00 ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους. Live στο gavros.gr/NS1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρόλευκων», με τους Γιάννη Μασούρα, Αβραάμ, Μπα και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την 4αδα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν το ματς οι Γκιλιέρμε και Ανδρούτσος λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μπρούνο και Βαλμπουενά, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κάιπερς και Σολδάνο.

Δείτε αναλυτικά την 11αδα του Ολυμπιακού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το φιλικό ματς κόντρα στην Πογκόν! / The line-up for today's friendly match against @pogonszczecinsa! ????⚪️ #Οlympiacos #FriendlyMatch #OLYPOG #LineUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πόγκον Στσέτσιν (1-1) ΤΕΛΙΚΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πόγκον Στσέτσιν (1-1) ΤΕΛΙΚΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν στις 19:00 τον πρώτο τους φιλικό αγώνα επί πολωνικού εδάφους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα. Live στο gavros.gr/NS1.

«Πρώτη» για Βαλμπουενά!

«Πρώτη» για Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος παικταράς του Θρύλου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό ματς με την Πόγκον Στσέτσιν.