Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Ολοταχώς για sold out στα διαρκείας!

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Ολοταχώς για sold out στα διαρκείας!
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 19:45

Ο πανζουρλισμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ συνεχίζεται. Και, μάλιστα, χωρίς… φρένο! Με περισσότερους από 17.700 να έχουν ήδη κλείσει θέση για το «Γ. Καραϊσκάκης», τη νέα σεζόν!

Μεγάλη «τρέλα» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που έχουν αφήσει απούλητα μόλις 4.300 εισιτήρια διαρκείας, την τελευταία μέρα πωλήσεων από τον Ναό, για τον μήνα Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει, ότι πάμε ολοταχώς για sold out από νωρίς και νέο ιστορικό ρεκόρ!

Πιο αναλυτικά, έχουν μείνει μόνο 4.300 εισιτήρια διαρκείας, τα μισά από τα οποία αφορούν «οικογενειακές» θύρες και VVIP. «Εξαφανίστηκαν» δηλαδή και δεν κυκλοφορούν πλέον για οκτώ θύρες και ειδικότερα, για την 1, την 2, την 4, την 5, την 9, την 11, την 17, την 19 και την 20.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε τρόπο, ότι θέλουν να είναι το έξτρα «όπλο» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στη «μάχη» για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και γενικότερα, την επιστροφή στα τρόπαια!

Πάνω από 17.700 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχουν ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Υπενθυμίζεται, ότι η διάθεση συνεχίζεται καθημερινά από το διαδίκτυο και από Δευτέρα (1/7) στο Φαληρικό γήπεδο, από τις 10:00 με 18:00…

Διαβάστε επίσης

«Καλή σεζόν» (pic)

«Καλή σεζόν» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πρώτο φιλικό των Πειραιωτών επί πολωνικού εδάφους κόντρα στην Πόγκον Στσέτσιν.

«Πρώτη» για Βαλμπουενά!

«Πρώτη» για Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος παικταράς του Θρύλου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό ματς με την Πόγκον Στσέτσιν.