Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στη... σέντρα τον Ιβάν ο μπαμπάς Λουτσέσκου!

Στη... σέντρα τον Ιβάν ο μπαμπάς Λουτσέσκου!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 22:22

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον πατέρα του, Μιρτσέα να κάνει δηλώσεις βγάζοντας στη… σέντρα τον Ιβάν Σαββίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο μπαμπάς Λουτσέσκου επισήμανε ότι πρόκειται για μία φυσιολογική απόφαση να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ ο υιός του, από τη στιγμή που δεν γίνονται μεταγραφές στην ομάδα.

Βέβαια, δεν θα είχε πληροφορηθεί για τις μεταγραφές των Μιχάι και Μελιόπουλου στον ΠΑΟΚ και έκανε αυτές τις δηλώσεις… Δεν εξηγείται διαφορετικά… Τι όχι;

Φυσικά, αστειευόμαστε, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να πετάει «καρφιά» προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι ήταν υποχρέωση του υιού του μετά από τις κινήσεις που γίνονται ή που καλύτερα δεν γίνονται στον ΠΑΟΚ να αποχωρήσει, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά τόνισε:

«Είναι μια απόλυτα φυσιολογική απόφαση. Δεδομένου ότι η ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, δεν φέρνει ορισμένους παίκτες που θα βοηθήσουν να μπει στους ομίλους του Champions League, θεωρώ ότι η υποχρέωσή του στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Είναι ένα βήμα μπροστά και όχι ένα βήμα πίσω για τον Ράζβαν».

Διαβάστε επίσης