Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γάλλοι στέλνουν τον Αλέν στον Ολυμπιακό!

Οι Γάλλοι στέλνουν τον Αλέν στον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 - 20:31

Κοντά στην απόκτηση του Μπόμπι Αλέν βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν και γαλλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την «mercato365.com» οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 27χρονου τερματοφύλακα, όντας μάλιστα κοντά στην απόκτησή του.

Ο Γάλλος πορτιέρο είναι θετικός στην πρόκληση του Ολυμπιακού, όπως επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ενώ μάλιστα υπογραμμίζεται ότι οι συζητήσεις γίνονται για τριετές συμβόλαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια, υπενθυμίζουμε, ότι εξετάζουν ακόμη αρκετές περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα και πλέον μένει να φανεί, αν πράγματι ο Αλέν θα είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για να συμπληρώσει τη θέση του «άσσου» μαζί με τον Ζοσέ Σα.

Διαβάστε επίσης

Νίκησε και ελπίζει η Γουινέα του Καμαρά!

Νίκησε και ελπίζει η Γουινέα του Καμαρά!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μέσου του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Μπουρουντί, τερμάτισε στην 3η θέση με 4 βαθμούς στον β’ όμιλο και πλέον ελπίζει για την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες του Κόπα Άφρικα.

Η κλάση του Ποντένσε!

Η κλάση του Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού συνεχίζει ορεξάτος στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», μετρώντας μέχρι στιγμής 1 γκολ και 1 ασίστ στα 3 πρώτα φιλικά των Πειραιωτών.

Το… καλύτερο «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν

Το… καλύτερο «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ολυμπιακός πήρε μία… γεύση από αυτό που είναι πολύ πιθανό να συναντήσει και τη νέα σεζόν, με σκληρά μαρκαρίσματα, στο όριο του αντιαθλητικού, αλλά και διαιτησία… εξυγίανσης, που ίσως αποτελέσουν ένα καλό «μάθημα».

Ανησύχησε και ο Μάριν με Ομάρ! (pic)

Ανησύχησε και ο Μάριν με Ομάρ! (pic)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είδε το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Νορβηγός αμυντικός στο ματς με την Μπερ Σεβά, ρωτώντας τον αν είναι καλά μέσω των social media.