Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαρόμετρο οι Πορτογάλοι του Θρύλου...

Βαρόμετρο οι Πορτογάλοι του Θρύλου...
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 - 00:16

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «χτίζει» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου έδειξε την περυσινή σεζόν την εμπιστοσύνη προς τους συμπατριώτες του, οι περισσότεροι εκ των οποίων τον δικαίωσαν, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα εκείνα του Ζοσέ Σα και του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Μαρτίνς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο επέμενε για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τους «ερυθρόλευκους» να καταφέρνουν εν τέλει, μετά από μεγάλες δυσκολίες, ελέω Βιγιαρεάλ, να τον φέρουν στο Λιμάνι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος προορίζεται ως τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Επομένως, ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα στηρίξει πολλά στο παιχνίδι του σε 3 Πορτογάλους παίκτες.

Τρεις παίκτες που αγωνίζονται σε καίριες θέσεις, τερματοφύλακας, σέντερ μπακ και εξτρέμ και μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Οι 3 Πορτογάλοι θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν, με τους δύο να έχουν αποδείξει ήδη ότι μπορούν να το καταφέρουν, ενώ για τον Σεμέδο όλοι εμφανίζονται σίγουροι ότι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, εμπνέοντας τη σιγουριά στην αμυντική γραμμή των Πειραιωτών.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν θα τα καταφέρουν τη νέα σεζόν οι 4 Πορτογάλοι του Θρύλου, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρτίνς, με τα σημάδια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Η σιγουριά των «ερυθρόλευκων» ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει στα πρώτα ματς της νέας σεζόν κόντρα στους Τσέχους.

Η κλάση του Ποντένσε!

Η κλάση του Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού συνεχίζει ορεξάτος στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», μετρώντας μέχρι στιγμής 1 γκολ και 1 ασίστ στα 3 πρώτα φιλικά των Πειραιωτών.